i

Olaplex

DE KRACHT VAN OLAPLEX.  

Het enige gepatenteerd systeem die extreem beschadigd haar herstelt – verandert droog, poreus haar in zacht, glanzend en sterk haar. 

 

 

OLAPLEX BEHANDELING: IN DE SALON EN VOOR THUIS

 

Onze eenvoudige drie stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om haarbreuk te voorkomen. 

 

No.1
Bond Multiplier®

BEGIN HET HERSTELLEN

Deze geconcentreerde eerste salon stap herstelt gebroken disulfide verbindingen in het haar en begint het proces van schade te voorkomen en schade te herstellen.

 
 

No.2
Bond Perfector®

PERFECTIE NASTREVEN

Onze tweede salon stap gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.

 
 

No.3
Hair Perfector®

HERSTELD, BESCHERMT EN VERSTERKT. 

Onze wereldwijze best-seller! Een thuis behandeling die haarbreuk vermindert en het haar zichtbaar versterkt. Gebruik wekelijks. 

 

 

No.4
Bond Maintenance Shampoo®

VERSTERKT, HERSTELD EN REPAREERT. 

Gezond haar is mooi haar! Onze voedende + reparerende shampoo maakt het haar gezonder na elke wasbeurt. Gebruik elke wasbeurt. 

 

 

No.5
Bond Maintenance Conditioner®

HYDRATEERT, REPAREERT EN VERSTERKT. 

Onze hoog voedende conditioner repareert het haar zichtbaar en maakt het haar sterker dan ooit. Gebruik na elke wasbeurt. 

 

 

 

 

ONTDEK OLAPLEX VANDAAG.